• 80 g świeżych liści szpinaku
  • 6 jajek
  • 15 koktajlowych pomidorków
  • 4 łyżki słonecznika łuskanego
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi

Liście szpinaku umyć, osuszyć i rozłożyć na 2 głębokich talerzach. Jajka ugotuj na twardo przez 8-10 minut licząc od momentu, gdy woda zacznie wrzeć. Obierz ze skorupki, opłucz, osusz, przekrój na grubsze plastry i ułóż na sałacie. Pomidorki umyj, osusz, przekrój na pół i dołóż do sałatki. Teraz użyj pieprzu i soli z młynka, polej sosem sałatkowym Pasja Kasi, a następnie posyp sałatkę słonecznikiem.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.