• około 25 gram rukoli
  • 1 główka sałaty rzymskiej
  • 2 pomarańcze
  • 2 mandarynki
  • 2 pomidory
  • do dekoracji opcjonalnie : pomidorki koktajlowe, dowolne świeże zioła
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi

Rukolę i sałatę rzymską umyć, osuszyć, ułożyć na półmisku. Mandarynki i pomarańcze umyć, obrać, usunąć białe błonki i pokroić na plastry, a następnie ułożyć na sałatach. Pomidory umyć, osuszyć, pokroić w plastry i ułożyć kaskadowo na sałatce. Polać sosem sałatkowym winegret i udekorować pomidorkami koktajlowymi i listkami bazylii.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.