• 80 g kapusty pekińskiej
  • 2 ogórki kiszone
  • 2 pomidory
  • 10 suszonych pomidorów
  • 50 g migdałów łuskanych
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi

Kapustę pekińską umyj, osusz, drobno poszatkuj, rozłóż na talerzach, na środku talerza pozostawiając wgłębienie z pustym miejscem. Kapustę delikatnie oprósz solą z młynka. Do osobnej małej miseczki pokrój w bardzo drobną kosteczkę ogórka kiszonego. Pomidory umyj, osusz, również pokrój w drobną kosteczkę, dołóż do ogórka, dolej 4 łyżki sosu winegret. Wymieszaj i przełóż na talerze na środek w to wgłębienie. Na kapuście pekińskiej rozłóż suszone pomidory i migdały.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.