• 1/4 główki sałaty lodowej
  • 1 pęczek rzodkiewki
  • 1 ogórek świeży
  • 2 pomidory
  • 1 czerwona cebula
  • pół opakowania około 100 g sera typu śródziemnomorskiego pokrojonego w kostkę typu feta
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi

Odciąć potrzebną ilość sałaty lodowej około ¼ główki, umyć, osuszyć, rozdrobnić na mniejsze kawałki, ułożyć na 2 talerzach. Ogórka, pomidory i rzodkiewkę umyć, osuszyć i pokroić w drobną kosteczkę, ułożyć na sałacie. Teraz użyj pieprzu i soli z młynka. Czerwoną cebulę obrać, pokroić w drobne piórka, położyć na warzywach. Następnie polać sosem sałatkowym Pasja Kasi, dodać  pokrojony w kostkę ser sałatkowy.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.