• około 120 g dowolnej mieszanki sałat
  • około 300 g arbuza
  • 100 g sera Gorgonzola
  • 2 łyżki słonecznika łuskanego
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi
  • 2 gałązki natki pietruszki

Mieszankę sałat umyć, osuszyć i ułożyć na 2 talerzach. Arbuza obrać, wydrążyć pestki, pokroić w kosteczkę i ułożyć na sałacie. Sałatki polać sosem winegret. Na suchej patelni przesmażyć słonecznik łuskany i  po wystudzeniu posypać sałatkę. Ser Gorgonzola pokroić w paseczki i ułożyć na sałacie. Posiekać natkę pietruszki i posypać przygotowaną sałatkę. Teraz użyj pieprzu i soli z młynka.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.