• 80 g dowolnej mieszanki sałat
  • 1 mały brokuł
  • 4 jajka
  • 1 czerwona cebula
  • 20 pomidorków koktajlowych
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi

Mieszankę sałat umyć, osuszyć i ułożyć na półmisku. Ugotuj brokuł al dente : zagotuj lekko osoloną wodę z odrobiną soku z cytryny, umieść w garnku rozdrobniony na kawałki brokuł i gotuj 3 minuty, odcedź zahartuj je zimną wodą, odcedź i ostudź. Jajka ugotuj na twardo przez 8-10 minut licząc od momentu, gdy woda zacznie wrzeć. Obierz ze skorupki, opłucz, osusz, przekrój na ćwiartki i ułóż na sałacie. Czerwoną cebulę obierz i pokrój w cienkie piórka, pomidorki ułóż na sałacie. Teraz użyj pieprzu i soli z młynka. Polać sosem winegret.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.