• 80 g mieszanki sałat z roszponką
  • 80 g sera Cheddar
  • 1 czerwona cebula
  • 200 g dojrzałego schłodzonego melona
  • 4 łyżki konfitury z żurawiny
  • 20 g liści szpinaku
  • 60 g orzeszków ziemnych
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi

Miks sałat umyć, osuszyć i ułożyć na talerzu. Ser Cheddar pokroić w drobną kosteczkę i dołożyć do sałatki. Cebulę czerwoną obrać, pokroić w piórka i dołożyć do sałatki po bokach talerzy. Melona umyć, obrać ze skóry, pokroić w drobną kostkę  i ułożyć na sałatce. Zrobić keksa z żurawinowej konfitury i posypać orzeszkami ziemnymi. Całość udekorować świeżymi listkami szpinaku.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.