• około 120 g dowolnej mieszanki sałat
  • 120 g sera Mimolette
  • 50 g orzechów nerkowca
  • 2 duże pomidory
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi
  • 1 garść sałaty roszponki

Mieszankę sałat umyć, osuszyć i ułożyć na 2 głębokich talerzach. Pomidory umyć, osuszyć, pokroić w kostkę i ułożyć na sałatce. Teraz użyj pieprzu i soli z młynka. Polać sosem sałatkowym Pasja Kasi. Ser Mimolette pokroić w bardzo drobną kosteczkę i ułożyć na sałacie, a następnie posypać orzechami nerkowca. Całość udekorować sałatą roszponką.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.