• 100 g sera Roquefort
  • 60 g orzechów laskowych
  • 4 łyżki konfitury z wiśni
  • 8 rzodkiewek
  • 1 mały ogórek
  • 4 garście sałaty roszponki
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi

Roszponkę umyj, osusz i rozłóż na talerzach. Rzodkiewkę umyj, osusz i pokrój w plasterki, ogórka pokrój w kostkę i połóż tak przygotowane warzywa na sałacie. Teraz użyj pieprzu i soli z młynka. Ser Roquefort pokrój w kostkę i dołóż do sałatki. Orzechy upraż na suchej patelni.  Delikatnie polej sosem sałatkowym, a przez środek wykonaj keksa z wiśniowej konfitury.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.