• 100 g liści szpinaku
  • 2 serki typu góralskiego lub Oscypki
  • 80 g malin
  • 4 łyżki pestek dyni łuskanych
  • 1 szklanka pomidorków koktajlowych
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi

Liście szpinaku rozłożyć na talerzach, pomidorki umyć, osuszyć i dołożyć do sałatki. Serki przeciąć wzdłuż, każdy na 3 części i na suchej patelni obsmażyć na małym ogniu przez 2 minuty z każdej strony. Rozłożyć na sałacie i dodać świeże maliny. Posypać pestkami dyni. Sos podajemy osobno w małej sosjerce/naczynku.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.