• 80 g świeżych liści szpinaku
  • Pół szklanki borówek amerykańskich
  • 100 g sera Feta
  • 4 łyżki suszonej żurawiny
  • 4 łyżki pestek dyni
  • do dekoracji opcjonalnie : 3 pomidorki koktajlowe, dowolne świeże zioła
  • Sos sałatkowy winegret Pasja Kasi

Liście szpinaku i borówki umyć, osuszyć, ułożyć na półmisku. Sałatkę posypać suszoną żurawiną i pestkami dyni. Ser feta rozkruszyć i ułożyć na sałacie. Sos podajemy osobno w małej sosjerce/naczynku.

Pasja Kasi - Catering
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.